Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası tamamlandı

ELAZIĞ’DA TÜRKİYE KULÜPLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI İL MÜSABAKALARI TAMAMLANDI.

30/05/2022 12:40
A+
A-

İl içi yapılan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası il müsabakaları tamamlandı.

Elazığ’da 10 takım ve 146 sporcunun katıldığı Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası il müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara Yakup Kılıç Spor Salonu’nda bulunan satranç salonu ev sahipliği yaptı. Müsabakalar sonunda Çaturanga Satranç ve Akıl Oyunları takımı ile Mavi Piyon Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası’nda Elazığ’ı temsil etme hakkı kazandı.

Organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Pascal’ın da dediği gibi, satranç tahtası insan zihninin jimnastik salonudur. İlimizde satranç her geçen gün yeni bir aşama kaydediyor. Sporcu sayısı ile yapılan turnuvalarla satranç ilimizin en çok takip edilen spor branşlarından oldu. Tabi şehrimizde her tesisimizde farklı branşların heyecanlarına şahit oluyoruz. Bugün olimpik yüzme havuzunda paletli yüzme Türkiye şampiyonası yapılmakta 10 ilimizden gelen sporcu ve antrenörlerimiz var. Ayrıca Yakup Kılıç Spor Salonu’nda eşsiz kültürümüzün en değerli özelliklerini yansıtan halk oyunları grup müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. 6 ilimizden gelen ekipler kendi yöresel halk oyunlarını sergileyecekler. İlimizin her gün farklı noktalarında farklı branşlarda spor müsabakalarına şahit oluyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.