Dolar 32,2647
Euro 35,1335
Altın 2.467,24
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Bitlis’te Feci Kaza yaralı öğrenciler var…

Bitlis’te Feci Kaza yaralı öğrenciler var…
02/05/2024 08:54
A+
A-

Bitlis’te Feci Kaza yaralı öğrenciler var…
İlk müdahaleyi İl Sağlık Müdürü Ekici yaptı.

Okul çıkışı, caddeden karşıya geçmek isteyen öğrencilere, Çetin A. Kontrolündeki araç çarptı . Kazada 11, 11 ve 12 yaşlarında olan 3 çocuk ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri gönderildi.

Yaralılara ilk müdahaleyi tesadüfen olay mahallinden geçen Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici yaptı. Olay yerinde bir yaralıyı entübe eden Sağlık Müdürü Ekici, Ambulansa binip durumu kritik olan hastanın Tatvan Devlet Hastanesine naklini sağladı. Durumu iyi olan diğer yaralıların sevki Bitlis Devlet Hastanesine gerçekleştirildi. Yaralı yakınlarına hastane de bilgi veren İl Müdürü Ekici yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Olay Bitlis Hüsrevpaşa Mahallesi’nde Kamyonetin öğrencilere çarpmasıyla gerçekleşti. Feci kaza saat 15:30-16:00 sularında Çam Sitesi Mevkiinde yaşanırken 29.04.2024 günü, yani bir önceki gün aynı yerde bir kaza daha yaşanmış ve bir kişi yaralanmıştı.

Sürekli kazaların meydana geldiğini söyleyen bölge sakinleri, yolu kapatıp tepki gösterdi. Emniyet güçlerinin müdahalesi sonucu yol trafiğe açıldı ve gerekli önlemlerin alınacağı dile getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.