Dolar 32,2852
Euro 34,6790
Altın 2.403,67
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

“Teknolojik Tayfa” Malatya’da çocuklarla buluştu

TRT ÇOCUK KANALININ İLGİYLE İZLENEN ÇİZGİ FİLMLERİNDEN RAFADAN TAYFA KARAKTERLERİNİN YENİ GÖSTERİSİ OLAN ‘TEKNOLOJİK TAYFA’ İSİMLİ GÖSTERİ, ÇIKTIĞI TÜRKİYE TURU KAPSAMINDA SON OLARAK MALATYA’DA ÇOCUKLARLA BULUŞTU.

12/09/2022 10:50
A+
A-

Rafadan Tayfa karakterlerinin yeni gösterisi olan ‘Teknolojik Tayfa’ çıktığı Türkiye turu çerçevesinde son olarak Malatya’da çocuklarla buluştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Milli Teknoloji Hamlesi faaliyetleri çerçevesinde, “Rafadan Tayfa, Teknolojik Tayfa” Türkiye turnesi Malatyalılarla buluştu.

Pazar akşamı iki seans olarak Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi önünde gerçekleşen etkinlikte, Rafadan Tayfa karakterlerinin maskotlarıyla hazırlanan müzikli teatral şov ve Teknolojik Tayfa etkinliği, dikkat çekti.

AVM’deki etkinliğe çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterirken ücretsiz tiyatro gösterisinde ‘Teknolojik Tayfa’ya çocuklarda şarkılar ve oyunlarla eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.