Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Ejder Açıkkapı: 800 Yataklı Yeni Üniversite Hastanesi Bölge İllerimize de Hizmet Verecek

Ejder Açıkkapı: 800 Yataklı Yeni Üniversite Hastanesi Bölge İllerimize de Hizmet Verecek
01/03/2024 15:07
A+
A-

Ejder Açıkkapı, “Fırat Üniversitemizin yeni Hastanesi tam teşekküllü 3.basamak sağlık hizmeti verecek. 800 yataklı yeni üniversite hastanemiz yoğun bakım servisleri, spesifik tedavi üniteleri ve birimleri ile depreme dirençli sismik izolatörlü altyapısı ile TOKİ aracılığıyla yapılacak ve başta aziz şehrimiz Elazığ olmak üzere bölge illerimize de hizmet verecek. Aziz şehrimize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ DUYURMUŞTU

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, sosyal medya hesabından dün yayımladığı mesajda, üniversite hastanesiyle ilgili, “Milletvekilimiz Sayın Ejder Açıkkapı’dan; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ile yaptıkları görüşme neticesinde, üniversitemiz yeni hastanesinin TOKİ tarafından yapılacağının kesinleştiği müjdesini aldım. Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum.” İfadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaşmıştı.

Elazığ’a yönelik yatırım ve projelerle ilgili Bakanlıklar ve ilgili kurumlarla temaslarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı, mecliste Genel Kurul çalışmalarına verilen kısa arada yaptığı açıklamada yeni hastaneyle ilgili başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki , Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve süreçte yoğun çaba sarf ettiğini vurguladığı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a da Elazığlı hemşehrileri adına teşekkür etti. Yeni Üniversite hastanesinin Elazığ’a ve bölgeye büyük hizmetler vereceğini , Türkiye yüzyılına yaraşır şekilde inşaa edileceğini vurgulayan Açıkkapı sanayi, turizm ve eğitim alanlarında yeni ve güzel haberler için gayret ettiklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.