Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Şehit ve gazi çocukları iftarda buluştu

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ GAZİANTEP ŞUBESİ, 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA YÖNELİK İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ.

23/04/2022 13:45
A+
A-

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde şehit ve gazi çocuklarına yönelik iftar programı düzenledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde şehit ve gazi çocuklarına yönelik iftar programı düzenledi. Gaziantep’teki bir lokantada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlenen iftar yemeğine 60 şehit ve gazi çocuğu katıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cabbar Cücük, Başkanvekili Gazi Adem Fakçı ve Genel Sekreter Gazi Hasan Önder Ağca tarafından organize edilen etkinliğe Jandarma personelleri de katıldı.

Şehit ve gazi çocukları için 23 Nisan’a özel düzenlenen iftar programı ile ilgili açıklamalarda bulunan derneğin Gaziantep Şube Başkanvekili Adem Fakçı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde şehit ve gazi çocuklarımız için iftar programı düzenledik. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan çocuklarına özel düzenlenen iftar yemeğine 60 şehit ve gazi çocuğu katıldı. Bu programda emeği geçen herkese ve bizi misafir eden Fıstık Park Et Lokantası sahibi Adil Kılıç’a şükranlarımızı sunuyoruz. Her şey vatan için, her şey şehit ve gazilerimizin emaneti içindir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.