Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Pütürge’nin çehresinde değişim sürüyor

PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI MİKAİL SÜLÜK, BELEDİYE ŞİRKETİ PÜRAŞ BÜNYESİNDE FAALİYETE GEÇİRDİĞİ KİLİT PARKE TAŞI VE BİMS ÜRETİM TESİSİNİN VERDİĞİ AVANTAJ İLE 2 YILDIR KIRSAL MAHALLELERDE BAŞLATTIĞI KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA BU YILDA START VERDİ.

01/07/2022 18:15
A+
A-

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, belediye şirketi PÜRAŞ bünyesinde faaliyete geçirdiği kilit parke taşı ve bims tuğla üretim tesisinin verdiği avantaj ile 2 yıldır kırsal mahallelerde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarına bu yılda start verdi.

Pütürge Belediyesi oluşturduğu 2 ayrı ekiple Sakkuşağı ve Tepehan bölgelerinde taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Tepehan Bölgesi Ulutaş mahallesinde başlatılan çalışmalar tamamlanırken, Korucak mahallesinde ise kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Sakkuşağı Bölgesi Aslankent mahallesinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, yapılan hizmetlerin bölgede yaşayan vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Bugün de yapılan çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye geldiklerini ifade eden Sülük, “İnsanlarımızın yaşayacağı daha kaliteli alanlar oluşturmak için gece gündüz demeden tüm ekip arkadaşlarımız ile çalışacağız” dedi.

Mahalle sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Mikail Sülük’e teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.