Dolar 32,3093
Euro 34,8037
Altın 2.415,53
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Açık
Ankara
20°C
Açık
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 14°C

Muhtarlardan Fadıloğlu’na hizmet teşekkürü

MUHTARLARDAN FADILOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

01/02/2022 15:45
A+
A-

Şehitkamil Belediyesi, yoğun kar yağışı sonrası tüm mahallelerde kar küreme, tuzlama ve kaldırım açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahallelerinde yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarından dolayı memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürler ettiler.

Gaziantep genelinde yaklaşık iki hafta boyunca belirli aralıklarla etkili yoğun kar yağışı sonrası vatandaşların mağdur olmaları adına çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelindeki tüm mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra cadde, sokak ve kaldırım temizleme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. İki hafta boyunca 7/24 esaslı çalışma yapan Şehitkamil Belediyesi toplam 600 personel ve 100 araçla hizmet vermeye devam ediyor. Yaklaşık iki hafta boyunca mahallelerinde yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarından dolayı memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ettiler.

“ İlk günden bugüne kadar 7 gün 24 saat esaslı bir çalışma gösterdi”

Şehitkamil Belediyesinin özverili çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını dile getiren Karaoğlan Mahalle Muhtarı Mustafa Dağlıoğlu, “Uzun zamandan beridir şehrimize böylesine güzel bir kar yağışı olmamıştı. Yaklaşık iki hafta boyunca belirli aralıklarla devam eden kar yağışı sonrası 60 santimin üzerinde bir kar oluştu. Tabi vatandaşlarımızın kar yağışı sonrası mağdur olmaları konusunda Şehitkamil Belediyemiz ilk günden bugüne kadar 7 gün 24 saat esaslı bir çalışma gösterdi. Mahallemizdeki bütün ana arterler olmak üzere tüm cadde ve sokaklarımızda kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı. Şu an ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz şu an itibariyle Tüfekçi Yusuf Bulvarı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ben kar yağışının ilk gününden bugüne kadar mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm belediye personellerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Tüm cadde ve sokaklarında kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı”

Kar yağışı sonrası vatandaşların mağdur olmaması adına Şehitkamil Belediyesinin yoğun gayret gösterdiğinin altını çizen Fıstıklık Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, “Şehrimize 50 yıldan beridir böyle bir kar yağmamıştı. Şu an itibariyle 60 santimin üzerinde bir kar var. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz kar yağışıyla birlikte çalışmalarına başladı ve 7 gün 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlarımızın sorun yaşamaması adına kar küreme ve tuzlama çalışmalarını halen sürdürüyor. Fıstıklık Mahallemizin tüm cadde ve sokaklarında kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı. Eksik kalan bölgelerde de ekiplerimiz yoğun bir gayret göstererek çalışmalarını sürdürüyor. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine, mahallemize yapmış olduğu tüm çalışmalarından dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.