Dolar 32,3672
Euro 34,6943
Altın 2.398,13
BİST 10.164,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Hemşehri Buluşmalarına Doğanşehir ile devam etti

ERDOĞAN, İLÇE PAZARINI GEZEREK, PAZARDA ALIŞ-VERİŞ YAPAN VATANDAŞLARA PAZAR ÇANTASI, PAZAR ESNAFINA DA POŞET DAĞITTI.

18/10/2022 17:15
A+
A-

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan, Malatya’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Bugün Doğanşehir İlçesi’ne giden Reşat Erdoğan, MHP İlçe Başkanlığı’nı ve Ülkü Ocak’larını ziyaret etti.

MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Saffet Yağcı ve beraberindekilerle, 12 Eylül darbe döneminde şehit edilen ülkücüler Cengiz Baktemur, İbrahim Sefi, Adnan Çitfçioğlu, Mehmet Durak ve Bahattin Kaya’nın mezarını ziyaret eden Reşat Erdoğan, “ Bu arkadaşlarımız vatanına bayrağına, devletine, milli ve manevi değerlerini sıkı sıkıya bağlı kardeşlerimizdi. O’nları asla unutmayacağız “ dedi. Doğanşehir Ülkü Ocakları’nı da ziyaret eden Erdoğan, Ocak Başkanı Osman Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ülkü Ocaklarının, milli ve manevi değerlere bağlı nesillerin yetişmesinde çok büyük katkılar sağladığını ifade eden Reşat Erdoğan, “ Bu ocak da, vatan sevgisi, millet sevgi, milli ve manevi değerlere saygının ne anlama geldiği öğretilir. Bizlerde bu ocaklarda büyüdük “ şeklinde konuştu.

Reşat Erdoğan daha sonra ilçe pazarını gezerek, pazarda alış-veriş yapan vatandaşlara pazar çantası, pazar esnafına da poşet dağıttı. Vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Erdoğan, kendisine gösterilen ilgiden dolayı Doğanşehirlilere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.