Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Engelli gence doğum günü sürprizi

MALATYA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ENGELLİ GENÇ BATURALP’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPILDI.

30/03/2022 13:20
A+
A-

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından engelli genç Baturalp’e doğum günü sürprizi yapıldı.

Yeşilyurt İlçesi Tevfik Temelli Caddesinde yaşayan engelli Baturalp Tokay’a Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ve Aile Sosyal Destek personelleri tarafından evinde ziyaret edilerek sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Sürprizden dolayı duygulanan anne Handan Tokay ve baba Selahattin Tokay, İl Müdürü Galip Sökmen’e bu anlamlı davranış için teşekkür etti. İl Müdürü Sökmen, “ İl Müdürlüğü olarak engelli insanlarımızın kendilerini ve hayallerini gerçekleştirebilecekleri, eşit vatandaşlar olarak toplumda var olabilecekleri imkanları sunmak bizim asli görevimizdir. Sizlerin mutlu olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Daha sonra ise Sökmen, Malatya’yı ziyaretinde Baturalp ile tanışan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş’i görüntülü arayarak Baturalp ile görüştürdü. Baturalp’in doğum gününü kutlayan Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Tokay ailesine de sağlıklı ve mutlu bir yaşam diledi.

Doğum günü ziyareti, pasta kesimi ve hediye takdiminin ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.