Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Elazığ’da ’İlk iş babalık’ eğitimi

AÇEV DESTEĞİ İLE DORUK KREŞ TARAFINDAN, BURADA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN BABALARIYLA KÜLTÜR PARK’TA UÇURTMA ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

17/10/2022 13:40
A+
A-

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) desteğiyle Elazığ’da özel bir kreş tarafından okul ve aile birliğini arttırma amacıyla eğitim programı düzenlendi.

AÇEV desteği ile Doruk Kreş tarafından, burada eğitim gören öğrencilerin babalarıyla Kültür Park’ta uçurtma şenliği gerçekleştirildi. Çocuklar babaları ile uçurtma uçurduktan sonra babalara ’İlgili babalığın 9 maddesi’ üzerine farkındalık eğitimi verildi. Aile danışmanı Fatma Begüm Özel’in eğitimi ile babalar, babanın çocuğun bakımına katılması, çocuğun gelişimini desteklemesi, babanın çocuğu ile karşılıklı yakın ve demokratik bir ilişki kurması, çocuğu ile birlikte zaman geçirmesi, cinsiyet ayrımı yapmadan kız ve erkek çocuklarını eşit bir şekilde desteklemesi üzerine eğitim verildi. Eğitime katılan veliler, çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

Kurum müdürü Nağme Uca Aşam, “Erken yaşlardan itibaren gelişimleri desteklenen çocukların, onların bakım ve gelişiminde sorumluluk alan babaların, çocuklarını özgüven ve umutla büyüten ailelerin sayısının artması için eğitim kurumu olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.