Dolar 32,2659
Euro 34,7951
Altın 2.422,83
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 23°C

Ceylanpınar’da bahar Turnuvası kura çekilişleri yapıldı

CEYLANPINAR’DA BAHAR TURNUVASI KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI

13/03/2022 14:10
A+
A-

Ceylanpınar Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Bahar Turnuvasının kura çekilişi gerçekleştirildi. Toplam 8 grup ve 33 takımdan oluşan turnuvanın ilk müsabakaları 14 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek.

Ceylanpınar Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen kura çekim törenine, Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ergin, Meclis Üyeleri Cuma Barutçu, Ümit Bilgin, Erhan Bayol, İshak Uğur, Aziz Caymaz ve turnuva da yer alan takımların temsilcileri katıldı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Yılın ilk bahar aylarındayız. Arkadaşlarımız ve değerli hocalarımızın da desteğiyle böyle bir turnuvanın gerçekleştirilmesi ilçemiz ve gençlerimiz için güzel bir aktivite olacaktır. Müsabakaya girecek olan tüm arkadaşlarımıza ben şimdiden başarılar diliyorum. Bu müsabakayı başarıyla tamamlayan arkadaşlarımızı da ayrıca şimdiden tebrik ediyorum. Kardeşlik içerisinde bir müsabakanın geçirilmesini diliyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah” diye konuştu. Konuşmanın ardından kura çekimiyle eşleşen takımlar belirlendi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.