Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Almanya’da Türk boksörlerden çifte nakavt

Almanya’da Türk boksörlerden çifte nakavt
17/03/2024 06:31
A+
A-

Almanya’da Türk boksörlerden çifte nakavt

 

Merkezi Almanya’nın Hamburg kentinde bulunan dünyaca ünlü dev boks kulübü EC BOXİNG’in ağır sıklet boksörleri adeta şov yaptı. Gelecekte dünya şampiyonu olmasına kesin gözüyle bakılan Viktor Faust, güçlü Arjantinli rakibi Marcos Antonio Aumada’yı dördüncü rauntta nakavt ederken, yine Igor Shevadzutskyi’de yenilgisiz Arnavut rakibine havlu attırarak dünya sıralamasındaki derecelerini yükseltmeyi başardılar.

Erol Ceylan, ‘Gurur duydum’
EC BOXİNG yönetim kurulu başkanı Erol Ceylan, sonuçlardan oldukça memnun olduğunu vurgulayarak, ‘Bir yıldan beridir ringlerden uzak kalan boksörümüz Viktor Faust’un en son Amerika’daki maçında üç kaburgası kırılmıştı ve ardından da antrenmanlar sırasında belinden sakatlanmıştı. Bu geceki maçta kendisini yeniden ispatlayarak geçirdiği sakatlıkların onu durduramadığını tam tersine güçlendirdiğini gösterdi. Güçlü Arjantinli rakibini üç kez yere sererek sakatlığın ardından iyi bir sınav verdi. Viktor, bu gece olağan üstü bir performans sergiledi ve kendisiyle gurur duydum.

Nisan veya Mayıs ayında kendisine bir maç daha yaptıracağım ardından yine Amerika’da kaldığımız yerden dünyanın zirvesindeki devler ligi yolculuğumuza kaldığı yerden devam edeceğiz. Yine aynı gece ringe çıkan İhor Shewadutzki’de yenilgisiz Arnavut rakibine ilk yenilgisini yaşatarak muhteşem bri performans sergiledi. Her iki boksörümüz de muhteşem maçlar çıkararak izleyicilerin hayranlığını kazanırken, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etti’ şeklinde konuştu.

Bülent Başer, ‘Sıkı antrenmanlara devam’
Kulübün baş antrenörü Bülent Başer, boksörlerinin performanslarından oldukça memnun olduğunu belirterek, ‘Gerek Viktor ve gerekse İhor, gelecek vadeden boksörlerdir. Birkaç yıl içinde dünya şampiyonluğunu kazanabilecek kapasitedeki bu sporcuları dev maçlara en iyi şekilde hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz’ şeklinde konuştu.

Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz, sporcuların başarılarının boks camiasında büyük yankı uyandırdığını vurgulayarak, ‘Gerek Amerika olsun gerekse diğer ülkelerdeki boks mecmuaları bu başarıları takdir ederek, önümüzdeki yıllarda bu iki boksörün ve dünya devi boks kulübü EC BOXİNG’in adlarından sıkça bahsettireceğini yazdı’ dedi.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.