Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Kader Soydan Bilek Güreşinde Türkiye şampiyonu oldu

Kader Soydan Bilek Güreşinde  Türkiye şampiyonu oldu
02/03/2024 15:11
A+
A-

Kader Soydan Bilek Güreşinde Türkiye şampiyonu oldu

Samsun’da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde Akyazı’lı genç bilek güreşçisi Kader Soydan’dan büyük başarı.

featured

Milli Bilek Güreşçisi Kader Soydan Türkiye şampiyonu oldu

Kader Soydan 60 Kiloda gençler ve büyükler Sol El bilek güreşlerinde birinci olarak Türkiye Şampiyonu olurken,gençler sağ el güreşlerinde ise Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

2022 Yılı Dünya Şampiyonu olan Milli Güreşçimiz bu başarılarından dolayı ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil edecek.

Türkiye Şampiyonu olarak hem ilçemizi hem de ailesini gururlandıran Kader Harunusta mahallemizden Recep Soydan’ın kızı..

Kader Soydan bir yandan da resmi bilek güreşi hakemliği yaparak ülkemizin farklı yerlerinde yapılan müsabakalarda görev alıyor.

2023 doğumlu genç milli sporcumuz hedefinin Avrupa şampiyonasında istiklal marşımızı tüm dünyaya dinletmek ve milli bayrağımızı göndere çekmek derken, bu başarılarında büyük emekleri olan en büyük destekçileri ailesi ve antrenörü Dünya şampiyonu Arif Ertem’e teşekkür etti.

Sporun ve sporcunun dostu Akyazı Havadis haber ailesi olarak ilçemizi ve ülkemizi gururlandıran genç sporcumuzu, ailesini ve hocasını tebrik eder başarılar dileriz.

Milli Bilek Güreşçisi Kader Soydan Türkiye şampiyonu oldu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.