Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Fernando Santos “Tüm sorumluluk benim”

Fernando Santos “Tüm sorumluluk benim”
11/03/2024 23:46
A+
A-

Fernando Santos: Tüm sorumluluk benim

 

11 Mart Cuma günü oynanan Gaziantep FK – Beşiktaş karşılaşmasında siyah-beyazlılar, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. 9. dakikada Sorescu ve 85. dakikada Draguş’la gol bulan Gaziantep, ligde 15. sıraya yükseldi.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Fernando Santos, tüm sorumluluğu kabul etti:

”Bu takımın teknik direktörü olarak taraftarlardan af diliyorum. Genel olarak kötü bir oyun ortaya koyduk. Hoca olarak sorumluluk bana ait. Galatasaray maçında yediğimiz golden sonra reaksiyon verebilmiştik ancak bugün bunu yapamadık. Tüm taktikleri gözden geçirip tekrar konuşacağız. Değişmeliyiz. İyi olan yanlarımızı geliştirip kötü olanlardan kurtulmalıyız.

Beşiktaş kazanan bir takım ancak bugün bunu gösteremedik. Her zaman rakipten daha fazla koşmak ve rakipten daha fazla mücadele etmek zorundayız. Bu kötü gidişatı durdurabilecek olan tek kişi yine biziz. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynamalı. Gerçek kimliğini ortaya koymalı.

Üzerimde çok bir baskı hissetmiyorum. Hissettiğim tek baskı Beşiktaş’ı daha iyi bir konuma getirmem konusunda. Bunun dışında başka bir baskı hissetmem.”

”Beşiktaş’a özel strateji hazırladık”

Gaziantep FK’nin başında çıktığı ilk maçtan 2-0 galip ayrılan Selçuk İnan, bu maça hazırlanmanın kolay olmadığını belirterek, ”Daha geleli birkaç gün oldu. Bu süre içerisinde bir şeyleri değiştirmek kolay değil. Ama yine de güzel bir oyun oynadık. Tüm takımı tebrik ediyorum. Maçtan önce iyi analiz yaptık ve Beşiktaş karşısında uygulamak üzere strateji hazırladık. Ertuğrul’u sağda oynattım ve top bizdeyken üçlü oyun kurmaya çalıştık. Bugün burada kazanmak çok önemliydi.” sözlerini kullandı.

Şehir hakkındaki görüşlerini dile getiren İnan, şu sözleri kullandı:

”Gaziantep bizim için en önemli futbol şehirlerinden biri haline geldi. Bu takımın başında olmak gerçekten gurur verici. Gaziantep FK bu ligde olmayı hak ediyor ve bu hak ettiği şey için de mücadele etmek bizim görevimiz. Taraftarlara ve tüm takıma teşekkür ediyorum.

Zor bir zamanda geldik ama kendime inanıyorum. Takıma gelmeden önce de başkanımıza ‘kendime inanmasam zaten gelmem’ dedim. Her şeye rağmen oyuncuların bu denli istekli olacağını tahmin etmiyorduk. Bu istek, inançla birleşince bu tablo ortaya çıktı. Amacımız ligde kalmak. Ne gerekiyorsa yapacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.