Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Başkan Cömertoğlu’ndan işbirliği vurgusu

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU, ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI GENEL KURULUNDA YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN SEÇİLEN ŞENOL SEKİZSU VE YÖNETİMİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Başkan Cömertoğlu’ndan işbirliği vurgusu
11/03/2022 09:45
A+
A-

Malatya’nın Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, esnaflarla her zaman istişare içerisinde olduklarını belirterek, esnaflarla hizmet konusunda işbirliği için her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulunda yeni dönem için yeniden seçilen Şenol Sekizsu ve yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na Arapgir Belediyesi Meclis Üyesi Basri Yılmaz, Arapgir Belediyesi Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem’de eşlik etti.

Başkan Sekizsu, seçim süreci boyunca yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler hakkında heyete bilgi verdi.

Başkan Cömertoğlu, esnaflarla her zaman istişare içerisinde olduklarını belirterek, esnaflarla hizmet konusunda işbirliği için her zaman hazır olduklarını kaydetti. Cömertoğlu, yönetimin görevlerinde başarılar da diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.