Dolar 32,3454
Euro 34,8480
Altın 2.383,17
BİST 10.212,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Vali Toraman’dan Yazıkonak beldesine Kültür Merkezi müjdesi

ELAZIĞ VALİSİ DR. ÖMER TORAMAN, YAZIKONAK BELDE BELEDİYESİNİ ZİYARET EDEREK BAŞKAN HATİF ÇADIRCI’DAN BİLGİ ALDI

09/02/2022 11:45
A+
A-

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Yazıkonak Belde Belediyesini ziyaret ederek Başkan Hatif Çadırcı’dan bilgi aldı.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve beraberindekiler, Yazıkonak Belde Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Hatif Çadırcı önderliğindeki belediye encümenleri ve muhtarlar ile bir araya gelen Vali Dr. Toraman, beldenin sorunlarını dinledi. Belde ile ilgili çalışmaları takip ettiğini belirten Vali Toraman, Yazıkonak Beldesinde yapılması planlanan Kültür Merkezi Projesinin çalışmalarına da en kısa zamanda başlanacağını bildirdi.

Vali Toraman ve beraberindeki heyetin gelişinden memnun olduğunu belirten Yazıkonak Belde Belediye başkanı Hatif Çadırcı, “Belde olarak birçok sosyal aktiviteye imza atmanın gururunu yaşıyoruz valimizin de yerelde vermiş olduğu katkılardan dolayı inşallah beldemizde gençlerimiz ile ilgili sosyal alanları inşa etme noktasında çalışmalarımız biran önce neticelenir. Valimiz ve beraberindeki heyete beldemizi ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.