Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C

Uluslararası Çocuk Resim Yarışması için başvurular başladı

34’ÜNCÜ ULUSLARARASI ÇOCUK RESİM YARIŞMASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

24/02/2022 16:30
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mizyal Sanat Evi iş birliğinde çocukların sanatsal kabiliyetlerini keşfetmeyi amaçlayan “34’üncü Uluslararası Çocuk Resim Yarışması” başlıyor. Yarışmaya katılım için son gün 15 Mart 2022 Salı günü olarak belirlendi.

Sanatın olanaklarını kullanarak dünya genelinde çocuk ve gençlerde sanatsal farkındalığı arttırmak, uluslararası kültürel dostlukları sağlamak ve yaş gruplarında evrensel düşünmeyi sağlamak amacıyla bu yıl 34’üncüsü düzenlenen “Uluslararası Çocuk Resim Yarışması” için başvurular başladı. 3-19 yaşları arasındaki tüm çocukların ve gençlerin istedikleri kadar resimle katılabildiği yarışmada konu serbest olarak belirlendi. Resimlerin 15 Mart 2022 Salı gününe kadar Mizyal Galeri Sanat, Ali Çavuş Şener Cad. No:18 Şahinbey/Gaziantep 27010/8 Türkiye adresine ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekiyor.

Yarışmaya katılacaklar kara kalem, pastel, suluboya, yağlı boya, mozaik, linolyum baskı ve bunun gibi resim tekniklerini kullanılabilecek. Resim boyutları paspartusuz 25 ila 35 cm boyutlarını kapsayacak. Ayrıca yarışmaya katılmak isteyenler resminin arkasına okunaklı bir şekilde adını ve soyadını, yaşını, cinsiyetini, açık adresini, okulunu ve öğretmenin de adını yazacak.

Başarı yakalayan katılımcılara ödül olarak altın, gümüş, bronz madalya ile ödüllendirilirken, katılım belgesi de verilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.