Dolar 32,3672
Euro 34,6943
Altın 2.398,13
BİST 10.164,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Okan Üniversitesi yüzde 92’lik doluluk oranı yakaladı

OKAN ÜNİVERSİTESİ ADAY İLİŞKİLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TEMSİLCİSİ SEVDA AKTAN, 2022 TERCİH DÖNEMİNİN KENDİLERİ İÇİN ÇOK VERİMLİ GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Okan Üniversitesi yüzde 92’lik doluluk oranı yakaladı
17/08/2022 11:35
A+
A-

Okan Üniversitesi tercih sonuçlarına göre yüzde 92’lik doluluk oranı yakaladı.

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürlüğüne bağlı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Sevda Aktan, 2022 tercih döneminin kendileri için çok verimli geçtiğini söyledi. Üniversitelerinin yüzde 92’lik bir doluluk oranı yakalamasından dolayı gururlu olduklarını kaydeden Aktan, talepler doğrultusunda yoğun bir tercih dönemi geçirdiklerini ve emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade etti. Veliler, öğrenciler ve rehber hocalarla bire bir görüşmeler gerçekleştirip öğrencilerin istedikleri bölümleri yazmalarına yardımcı olduklarını vurgulayan Aktan, “Diyarbakır, Elazığ, Urfa, Mardin, Batman, Van, Siirt, Hakkari, Şırnak, Adıyaman, Bitlis, Bingöl, Tunceli’de bire bir görüşmeler gerçekleştirdik. Bu görüşmelerde öğrencilerin talepleri doğrultusunda tercihler yapıldı. 2022 tercih dönüşümü yüzde 92, bu doluluk oranından dolayı hem mutlu hem de gururluyuz. Yeni öğrencilerimize Okanlıların dünyasına hoş geldiniz diyoruz. Öğrencilerimizi karşılıksız ve kesintisiz burs imkanlarıyla tam 160 bin metrekarelik alana kurulu kampüsümüzle, barınma ve sosyal alanlarımızla, şehir karmaşasından uzak büyük kampüsümüzle geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.