Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
14/10/2023 20:09
A+
A-

ELBİRFED’İN ANKARA’DAKİ YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu‘nun (ELBİRFED) Ankara’daki yeni hizmet binasının açılışına Elazığ Valisi Ömer Toraman, Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Erol Keleş , Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti MKYK üyesi Ömer Serdar, önceki dönem milletvekillerinden Abdülbaki Türkoğlu, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Necmi İlhan ve Çeşitli Kurum ve Kuruluşlarda görevli Elazığlı bürokratlar , çevre illerden gelen Elazığlı dernek başkanları ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkkapı, açılış sonrası basına değerlendirmelerde bulunurken, Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Elazığ’ımıza hizmet noktasında taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyoruz. STK’larımız biz siyasetçiler ve şehrimiz için çok önemli. Onların daha sağlıklı, verimli hizmet verebilmesi, şehrimize değer katabilmesi için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Açıkkapı ayrıca şunları söyledi, “(ELBİRFED) Elazığ’ımızla ilgili hizmet ve yatırım noktasında kendilerinin görüşleri bizler için çok önemli. Elazığ içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntıları ve  talepleri  bizler için değerli konular. Bizler siyasetçiler olarak tüm Elazığ dernekleriyle birlikte, federasyonlarımızla birlikte hareket ediyor, ilimize hizmet noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Elazığlı hemşerilerimiz bir araya getirerek bu güzel organizasyonu gerçekleştiren, Elazığ’ımıza hizmet için bizlerle koordineli şekilde hareket eden Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu (ELBİRFED) Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay hocamıza, yönetimine ve onunla birlikte Elâzığ’a hizmet noktasında gayret gösteren tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.