Dolar 32,5282
Euro 34,8555
Altın 2.442,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Solhan Spor Ünsal İsmail Kırıcı ile anlaştı

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLAYAN BİNGÖL’ÜN VOLEYBOL TEMSİLCİSİ SOLHAN SPOR, DENEYİMLİ ANTRENÖR ÜNSAL İSMAİL KIRICI İLE ANLAŞTIĞINI DUYURDU.

Solhan Spor Ünsal İsmail Kırıcı ile anlaştı
13/08/2022 11:55
A+
A-

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, deneyimli antrenör Ünsal İsmail Kırıcı ile anlaştığını duyurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Alpaslan Endüstri 1. Ligi B Grubu takımlarından Solhan Spor, 2022-2023 sezonu çalışmalarına start verdi. Yeni sezona yeni yönetim ile giren Solhan Spor, transferlerini duyurmaya başladı. Hoca transferi ile çalışmalarına başlayan Bingöl temsilcisi, deneyimli antrenör Ünsal İsmail Kırıcı ile anlaştığını duyurdu. Solhan Spor Kulüp Başkanı Esat İlhan yaptığı açıklamada; yeni sezon çalışmalarına başantrenör ile başladıklarını belirtti. İlhan, “Temmuz ayında yapılan kongrede yeni yönetimimiz ile takımı devraldık. Yaptığımız istişareler ile takımımızın kadrosunu kurmaya başladık. Bu süreçte başantrenörlük için hoca arayışındaydık. Yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni sezonda takımımızı deneyimli çalıştırıcı Ünsal İsmail Kırıcı’ya emanet ettik. Rakiplerimize göre biraz geç kalmış olsak da bu süreci hızlandırarak sezon öncesi kampına tam kadro ile katılmayı hedefliyoruz. Hocamızın inisiyatifi ile sporcu görüşmelerimiz sürüyor. Bundan sonraki süreci Ünsal hocamız ile değerlendirip yerinde transferler ile güzel bir ekip oluşturma gayretinde olacağız. Sezonun hocamız ve kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.