Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C

Şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi

GAZİANTEP’TE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ GAZİANTEP ŞUBESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELİRKEN KENT PROTOKOLÜ İFTARA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

08/04/2022 11:10
A+
A-

Şehit aileleri ve gaziler Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya gelirken, kent protokolü iftara yoğun ilgi gösterdi.

Gaziantep’te şehit aileleri ve gaziler Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. Özel bir kongre salonunda düzenlenen iftara Gaziantep protokolü de yoğun ilgi gösterdi. İftara Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Berk, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan ve Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’nün yanı sıra çok sayıda kurum amiri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit aileleri ve gaziler protokol üyeleriyle birlikte iftarlarını açtı.

Programda konuşan Dernek Şube Başkanı Cabbar Cücük, iftar programının dernek yöneticilerinin el birliğiyle organize edildiğini paylaştı. Programa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Gaziantep protokolüne teşekkür eden Başkan Cücük, protokol üyelerinin kendilerinin her zaman yanında olduğunu belirterek şehitlere rahmet diledi.

Gaziantep Valisi Davut Gül ise sözlerine katılımcıların Ramazanlarını kutlayarak başladı. İftar yemeğini organize ederek şehit aileleri ve gaziler ile protokolü bir araya getiren dernek yönetimine teşekkür eden Vali Gül, “Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” dedi.

Vali Gül, iftar yemeğinin ardından ailelerle sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.