Dolar 32,3422
Euro 34,9817
Altın 2.387,67
BİST 10.203,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Şahinbey’de Ramazan ayına özel kitap fuara

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SANATÇI VE YAZARLARI SEVENLERİYLE BULUŞTURUYOR

11/04/2022 17:15
A+
A-

Şahinbey Belediyesi’nin hafta sonu açılışını gerçekleştirdiği kitap fuarında kitap severler, yazarlarla ve ünlü isimlerle bir araya geliyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından hafta sonu açılışı gerçekleştirilen kitap fuarında Nurullah Genç, Münir Arıkan ve Sıtkı Aslanhan kitap dostları ile bir araya gelerek söyleşi düzenlerken, Mustafa Demirci, Fatih Koca ve Eşref Ziya gibi ünlü isimler kitap severler için sahneye çıkıyor.

“Amacımız kitapları sevdirmek”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kitaplarla vatandaşların kucaklaştığı çok güzel bir fuar olduğunu belirterek, “Okuyucuların, kitapların ve yazarların bir araya geldiği çok önemli ve güzel bir fuar gerçekleştiriyoruz. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne çocukları ile birlikte gelen aileler, 75 yayın evi arasından istedikleri kitapları çok rahat bulabiliyor ve çocuklarına okuma kültürünü aşılayabiliyorlar. Bu fuardaki asıl amacımız, çocuklarımıza, gençlerimize ve vatandaşlarımıza kitapları sevdirmek. Okuma alışkanlığı kazandırmak. 17 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek olan ve birbirinden değerli yazarlarımızın konferans vereceği fuarımıza, tüm vatandaşlarımızın en az bir defa ziyaret etmesini istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretçiler ise, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, hem kendilerinin hem de çocuklarının eğlendiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.