Dolar 32,4593
Euro 34,8389
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Öğrenciler Hazarbaba Kayak Merkezi’ne akın etti

ELAZIĞ’DA DÜZENLENEN ŞENLİKTE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ HAZARBABA KAYAK MERKEZİNE AKIN ETTİ, ORTAYA RENKLİ KARELER ÇIKTI

27/02/2022 15:35
A+
A-

Elazığ’da düzenlenen şenlikte üniversite öğrencileri Hazarbaba Kayak Merkezi’ne akın etti, ortaya renkli kareler çıktı.

Fırat Üniversitesi (FÜ), öğrencilerin motivasyonlarını artırmak ve Elazığ’ı tanıtmak amacıyla başlatmış olduğu gezi etkinliklerine devam ediyor. Daha önce birçok etkinlik yapan üniversite, bu kez ’Hazarbaba’da Şenlik Var ve DJ performans etkinliği’ni gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında öğrenciler Hazarbaba Kayak Merkezi’ne akın etti. DJ performans ve FÜ Konservatuvarı öğrencilerinin konseriyle gönüllerince eğlenen öğrenciler, sucuk ekmek ikramıyla da beyaz örtünün keyfini çıkardı. Öğrenciler Hazar Gölü manzarasına karşı kayak da yaptı.

Elazığ’ın güzelliklerini öğrencilere tanıtmaya devam ettiklerini belirten FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, “Öğrencililerimize sadece eğitim öğretim faaliyetleri değil, bunun yanında mutlaka sosyal etkinlikler düzenlememiz gerekiyor. Bu yönde 2021-2022 güz yarı yılında ilk başta Keban Baraj Gölü gezimiz olmuştu, sonrasında bir Palu gezimiz olmuştu. Kampüs içerisinde çeşitli müzik dinletilerimiz olmuştu. Bugün de Hazarbaba Kayak Merkezi’ndeyiz. Etkinliklerimize devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.