Dolar 32,3796
Euro 34,7119
Altın 2.400,68
BİST 10.039,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Öğrenciler davet etti, Başkan Çadırcı bahar şenliklerine katıldı

ELAZIĞ YAZIKONAK BELDE BELEDİYE BAŞKANI HATİF ÇADIRCI, BİLİM TEKNİK VE İNOVASYON KOLEJİ TARAFINDAN DÜZENLENEN BAHAR ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

17/05/2022 11:00
A+
A-

Elazığ Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji tarafından düzenlenen bahar şenliği etkinliğine katıldı.

Başkan Çadırcı, Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji öğrencilerinin davetini geri çevirmeyerek bahar şenliği etkinliğine katıldı. Öğrencilerinin atölye çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulan Başkan Çadırcı, becerilerini göstermeleri nedeni ile şenliğin önemli olduğunu belirterek, “Gençlerin hayata atılmaları noktasında ortaokul ve lisede mesleki eğitimi çok önemlidir. Teknik ve inovasyon dalları güncelliğini koruyor. Okulda da bu tür eğitimlerin veriliyor olması gençlik adına mutluluk vericidir. Meslek liseleri gelecek zaman içerisinde hak ettiği yeri ve konumu kazanacak. Çocuklarımız ortaokul ve liseden başlayarak mesleklerini en güzel şekilde icra edecek şekilde buralardan eğitimlerini tamamlayacak” dedi.

Okul müdürü Hakan Kamaç, Belediye Başkanı Çadırcı’ya etkinliklerini ziyaret etmeleri nedeni ile teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.