Dolar 32,3936
Euro 34,5603
Altın 2.381,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 14°C
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Liv Hospital’den 10 engelliye tekerlekli sandalye

LİV HOSPİTAL GAZİANTEP GENEL MÜDÜRÜ EROL ASLAN, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA 10 ADET TEKERLEKLİ SANDALYEYİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM ETTİ.

06/12/2021 15:00
A+
A-

Liv Hospital Gaziantep Genel Müdürü Erol Aslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 10 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Liv Hospital hastanesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 10 engelliye tekerlekli sandalyehediye etti. Hastane Genel Müdürü Erol Aslan, 10 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti. teslim etti. Her bireyin birer engelli adayı olduğuna dikkat çeken Erol Aslan insanları bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Aslan, engelleri nedeniyle sosyal yaşamdan uzak bir hayat sürdüren vatandaşlara desteğin bir vicdan borcu olduğunu kaydeden Genel Müdür Aslan, “Engel olma farkında ol” sloganı ile hareket eden Liv Hospital Gaziantep’in her zaman sosyal sorumluluk projelerindeinsanlarımızın yanında yer almaya devam edeceğini dile getirdi. Aslan, “Yardımlaşmanın zengin kültürümüzün bir parçası olduğunun bilinciyle hareket eden bir sağlık kuruluşu olarak bugüne kadar insan ve insan sağlığını merkez aldık, almaya da devam edeceğiz. Bundan sonra da bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Azimleri ile engelleri aşan tüm engelli dostlarımızı tebrik eder, bu gibi günlerin toplumsal dayanışma içerisinde yılın tüm günlerine yayılmasına vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Yönetim Danışmanı A. İhsan Suran ise, “Bu anlamlı ve güzel bağış için teşekkür ederiz, Liv Hospital Gaziantep’in gösterdiği duyarlılığın insanlara örnek olmasını dilerim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.