Dolar 32,4508
Euro 34,6341
Altın 2.384,77
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 16°C

Kurul Başkanı Kaplan’dan bayram kutlaması

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ HALI SEKTÖR KURULU BAŞKANI SELAHATTİN KAPLAN, BİR MESAJ YAYIMLAYARAK TÜRK İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI.

Kurul Başkanı Kaplan’dan bayram kutlaması
08/07/2022 12:15
A+
A-

Türkiye İhracatçılar Meclisi Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak Türk İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Bayramların toplumdaki sevgi, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğine dikkat çeken Başkan Selahattin Kaplan, “Müslümanlar olarak Yüce Allah’ın bizlere büyük bir nimeti olan bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Rabbimizin müminlere rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak bahşettiği bayramlar dinimizde olduğu gibi toplumsal hayatımızda da büyük yer tutmaktadır. Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, dolayısıyla kardeşliğimizi güçlendiren müstesna zaman dilimleridir” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaplan mesajına şöyle devam etti:

“Bayram özünde paylaşmaktır. Neşeyi de hüznü de paylaşmaktır. Bu nedenle bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularını en üst düzeyde tutmak, aile büyüklerini, yaşlıları, hastaları, yetimleri ve kimsesizleri ziyaret etmek, onların hayır dualarını almak önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlarken, bayramın insanlığa ve ülkemize barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.