Dolar 32,4010
Euro 34,7830
Altın 2.397,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Küçüğü oyaladı, büyüğü çaldı

DİYARBAKIR’DA BİR ELBİSE GİYİM MAĞAZASINA GİREN 2 KİŞİ ’DEN BİRİ MAĞAZA GÖREVLİSİNİ OYALARKEN, DİĞERİ DE KASA ÜZERİNDE BULUNAN CEP TELEFONU ALDI. O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI.

27/01/2022 11:50
A+
A-

Diyarbakır’da, giyim mağazasına giren 2 kişiden biri mağaza görevlisini oyalarken, diğeri de kasa üzerinde bulunan cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Diyarbakır merkez Sur ilçesinde tekstil ürünleri satan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, giyim mağazasına giren biri yaşı küçük 2 kişi, elbise almak bahanesiyle işyerinde görevli olan Kader Aruk’u oyalayarak kasanın üstündeki cep telefonunu çaldı. Bir süre sonra telefonunun olmadığını fark eden Aruk, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Hırsızların müşteri kılığında gelen kişiler olduğunu tespit ederek polis ekiplerine haber verdi.

Hırsızların önce kendisini kıyafet sormak bahanesiyle oyaladığını, daha sonra kasanın üzerindeki telefonunun çaldığını belirten Aruk, ”Sabah dükkanı açtım, sonra iki kişi geldi müşteri sandım. Bana ürünleri sordular, gösterdim. Biri yaşça büyüktü, diğeri daha küçüktü. Bir müddet bakındıktan sonra gittiler. Kasanın üzerindeki telefonumu almak isterken, olmadığını fark ettim. Hemen güvenlik kamerası görüntülerine baktım ve kasanın üzerindeki telefonu, gelen müşteri kılığında bana soru soran hırsızların çaldığını anladım. Daha 2 ay olmuştu o telefonu alalı. Kullanamadan çalıp gittiler. Kendi emeğimle aldığım telefonumun bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

Aruk, olayla ilgili şikayette bulunurken, polisin inceleme başlattığı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.