Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 22°C

Kezzapla kendine zarar vermek isteyen şahsı polis etkisiz hale getirdi

MALATYA’DA EŞİNİN AYRILMA İSTEĞİNE SİNİRLENEN BİR ŞAHIS KEZZAP VE KESİCİ ALETLE KENDİNE ZARAR VERMEK İSTEDİ. POLİSİN ETKİSİZ HALE GETİRDİĞİ ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI.

08/05/2022 14:55
A+
A-

Malatya’da eşinin ayrılma isteğine sinirlenen bir şahıs, kezzap ve kesici aletle kendine zarar vermek istedi. Polisin etkisiz hale getirdiği şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Olay, 11.45 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eşref Bitlis Caddesi üzerinde bulunan bir sitede yaşayan 38 yaşındaki F.A. eşinin kendisinden ayrılmak istediğini ileri sürerek, site bahçe kapısı önünde yanında getirdiği plastik şişe içerisinde bulunan kezzap ve kesici aletle kendine zarar vermek istedi. Durumun fark edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ekipler şahsı ikna etmek için uzun bir süre dil döktü. Polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen bulunduğu yerden ayrılmayan şahsın bir anlık dalgınlığından yararlanan bir polis memuru, F.A.’nın elindeki materyallere copla vurarak şahsı etkisiz hale getirdi.

Polis ekipleri gözetiminde bölgede hazır bekletilen ambulansa alınan F.A. sağlık kontrolü için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, yaklaşık bir buçuk saat süren olayı bazı vatandaşlar film seyreder gibi izledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.