Dolar 32,3161
Euro 34,7711
Altın 2.389,65
BİST 10.257,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kayapınar Belediyesinden okullara bank ve çöp kovası desteği

DİYARBAKIR’IN KAYAPINAR İLÇE BELEDİYESİ’NE BAĞLI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULLARA OTURMA BANKI VE ÇÖP KOVASI DAĞITILDI.

17/03/2022 11:35
A+
A-

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından okullara oturma bankı ve çöp kovası dağıtıldı.

Kayapınar Belediyesi, okullara desteklerini sürdürüyor. Son 2 yıldan bu yana eğitime yönelik yatırım ve destekleriyle gündeme gelen Kayapınar Belediyesi, bu kez de ilçedeki okullara oturma bankı ve çöp kovası desteğinde bulundu. Kayapınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı personeller tarafından tamamen belediyenin imkanları ile yapılan 108 oturma bankı ve 98 çöp kovası okullara dağıtıldı. Okul müdürleri, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç’a ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.