Dolar 32,4467
Euro 34,6492
Altın 2.386,31
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 16°C

Judo teknikleri duvarlara resmedildi

JUDO TEKNİKLERİ DUVARLARA RESMEDİLDİ

08/04/2022 16:15
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi bünyesindeki halı tasarımı programında eğitim gören 15 öğrenci, Gaziantep Şahinbey Karataş Spor Salonu’nda bulunan judo salonunun duvarlarını judo tekniklerinin animasyonlarıyla resmederek süsledi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek’in koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte duvara çizilen resimlerle judo sporunun çocuklara öğretilmesinde kolaylaştırıcı ve farkındalık uyandırıcı olması amaçlanıyor. Proje Koordinatörü Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek, “Çocuklara sporu sevdirmeye yönelik bu tür aktivitelerin gerçekleştirilmesinde yer almaktan ben ve öğrencilerim çok mutlu oluyoruz. Benzer aktivitelere severek katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Karataş Spor Salonu Antrenörü Namet Gülmez’in de katıldığı etkinlikte konuşan Gaziantep Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Hakan Keskin, “Spora ve geleceğin sporcularına sporu sevdirmek adına yapılan bu tür etkinlikleri her zaman destekliyoruz. Bize düşen her ne ise yapmaya her zaman hazırız. GAÜN Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi, GAÜN öğretim üyeleri ve fakülte öğrencilerine teşekkür ederiz. Böyle güzel başka projelerde tekrar buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.