Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 22°C

Havuz, deniz ve kireçli suya karşı saçları koruyan yeni formül; Adira Mox

Havuz, deniz ve kireçli suya karşı saçları koruyan yeni formül; Adira Mox
23/10/2023 18:24
A+
A-

Havuz, deniz ve kireçli suya karşı saçları koruyan yeni formül geliştirildi 

Havuz, deniz ve kireçli suya karşı saçı koruyup besleyen, geliştirilmiş özel formülü ile Adira Mox adlı şampuan ve saç kremi her koşulda sağlıklı ve parlak saçlar sunuyor. Yüzücüler ile saçları havuz, deniz ve klorlu suya maruz kalanlar için geliştirilen şampuan ve saç kreminde özellikle havuz suyunda bulunan klor ve ağır metalleri tutarak ortamdan uzaklaştıran özel formül kullanıldı. Saç ve saçlı derideki kir ve safsızlıkları derinlemesine temizleyen hassas formülü ile saçlar daha dirençli hale geliyor.

Kuruyan Saçları Nemlendiriyor

Saçın doğal nemini emen klorlu su, saçların kurumasına ve cansızlaşmasına yol açıyor. Saçları nemlendirmek için derinlemesine bir bakım yapmak için uzmanların önerdiği Adira Mox şampuan ve saç kremi ile saçlar kaybettiği nemi geri kazanıyor. Klorun saçlara verdiği hasarları onarmak için güvenle kullanılabilecek Adira Mox şampuan ve saç kremi Türkiye’de satışa sunuldu.

Özel formüle sahip

Havuzdaki klorun ve denizdeki tuzun kuruttuğu ve sertleştirdiği saçların kaybettiği nemi geri kazandıran özel formülü ile güçlü ve sağlıklı saçlar sloganıyla Türkiye’deki kozmetik sektörüne giriş yapan Adira Mox şampuan ve saç kremi kısa sürede kullanıcıların beğenisi kazandı.

Saçın dış tabakasını film gibi kaplıyor

Adira Mox saç kremi ise deniz ve havuzdan sonra kuruyan, sertleşen nemini kaybeden saçları anında toparlayarak yumuşatıyor, kolay taranmasını sağlayıp nemlendiriyor. Dış tabakasını bir film gibi kaplayarak saçın dış etkilere karşı daha dirençli olmasını sağlayan Adira Mox saç kremi ile daha canlı saçlara sahip olunuyor.

Sağlıklı ve parlak saçlar

Özellikle klorun etkisiyle 7,5-8 gibi yüksek ph’lara maruz kalarak geçirgenliği artan saçların ph’ını düşürmek için özel geliştirilen formüle sahip Adira Mox şampuan ve saç kremi ile saçlar, sağlıklı ve parlak görünüme kavuşuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.