Dolar 32,4970
Euro 34,7225
Altın 2.407,05
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 16°C

Gaziantep’te uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

GAZİANTEP’TE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP SONUCU TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞI YAPAN 1 ŞÜPHELİ İLE UYUŞTURUCU MADDE İMAL VE TİCARETİ YAPAN 1 ŞÜPHELİ YAKALANDI. ADRESLERDE YAPILAN ARAMALARDA İSE ÇOK SAYIDA TARİHİ ESER NİTELİĞİNDE MATERYAL İLE BİR MİKTAR UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

03/09/2022 10:30
A+
A-

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip sonucu tarihi eser kaçakçılığı yapan 1 şüpheli ile uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan 1 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda tarihi eser niteliğinde materyal ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik adli makamların koordinesinde operasyon yaptı. Teknik ve fiziki takip sonucu Şehitkamil ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yapan 1 şüpheli ile Şahinbey ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan 1 şüpheli yakalandı.

Uyuşturucu madde ile çok sayıda tarihi eser niteliğinde materyal ele geçirildi

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 240 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet laptop, 1 adet cep telefonu, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 798 adet sikke, 28 adet tarihi obje, 25 adet tarihi yüzük ve 10 bin TL suçtan elde edildiği belirlenen para ele geçirildi.

Operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.