Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Gaziantep’te tefeci çetesine şafak operasyonu: 16 gözaltı

GAZİANTEP’TE VATANDAŞLARI YÜKSEK FAİZLE BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLEYEN VE TEHDİT EDEN TEFECİ ÇETESİ ŞAFAK OPERASYONUYLA ÇÖKERTİLDİ.

16/03/2022 16:30
A+
A-

Gaziantep’te vatandaşları yüksek faizle borç batağına sürükleyen ve tehdit eden tefeci çetesi şafak operasyonuyla çökertildi. Çok sayıda senet ve yüklü miktarda para ele geçirilen operasyonda 16 çete üyesi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşları yüksek faizle borç batağına sürükleyen ve tehdit eden tefeci çetesine operasyon düzenledi. 16 kişilik çeteyi uzun bir süre teknik ve fiziki olarak takip eden KOM ekipleri elde edilen istihbari bilgilerin ardından operasyon için düğmeye bastı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler çeteyi şafak operasyonuyla çökertti.

Belirlenen 19 farklı adrese eş zamanlı insansız hava aracı (İHA), zırhlı araçlar ve Polis Özel Harekat (PÖH) destekli operasyon düzenleyen ekipler 16 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan 16 şüpheli hakkında “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yağma, Tefecilik” suçlarından işlem başlatıldı.

Operasyon yapılan adresler ekipler tarafından didik didik aranırken adreslerde pompalı tüfek, çok sayıda senet ve yüklü miktarda para ele geçirildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.