Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Mobilya Fiyatlarındaki Artış Döşemecilik Sektörünü Canlandırdı

Mobilya Fiyatlarındaki Artış Döşemecilik Sektörünü Canlandırdı
19/09/2023 18:37
A+
A-

Ekonomik kriz mağazalardaki mobilya fiyatlarını arttırınca, bir zamanların en popüler mesleklerinden biri olan döşemecilerin işlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

featured

Mobilya Fiyatlarındaki Artış Döşemecilik Sektörünü Canlandırdı

Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Vatandaşlar Ardahan’da sıfır mobilyaların pahalı olması nedeniyle ev ve işyerlerindeki mobilyaları yenilemek için döşemecilere yöneldi. Uzun yıllardır Ardahan’da mobilya döşeme sektöründe hizmet veren Yıldırım Mobilya Döşeme sahibi Sertaç Yıldırım, sıfır ürünlerin pahalı olmasından dolayı Ardahanlıların döşemecilik sektörüne olan talebi artırdığını söyledi.

25 yıldır Ardahan’da mobilya döşemeciliği yaptığını söyleyen Yıldırım, “Mobilya fiyatlarındaki artan fiyatlar nedeniyle işlerimizde bir canlılık oldu. İşlerimizin yoğun olmasına rağmen artan maliyetler nedeniyle bizlerde eskisi gibi kar elde edemiyoruz. İşyerimize gelen eskimiş bir ürünü baştan aşağı yenileyip müşterimize teslim ediyoruz. Sıfırını alacak maddi imkanı olmayan yada yırtılma ve deforme olma nedeniyle iş yerimize gelen tüm mobilyaları müşterilerimizin isteğine göre onarıp, yeniliyoruz. Fiyatlarda müşterinin isteğine ve mobilyasına göre değişiklik gösteriyor. Uygun fiyatta kaliteli hizmet veriyoruz” dedi.

Mobilya Fiyatlarındaki Artış Döşemecilik Sektörünü Canlandırdı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.