Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü: “3. Lig’e yükselmek istiyoruz”

FIRAT ÜNİVERSİTESİ G.S. TEKNİK SORUMLUSU BÜLENT GÜLLÜ

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü: “3. Lig’e yükselmek istiyoruz”
19/04/2022 16:05
A+
A-

Fırat Üniversitesi G.S. Teknik Sorumlusu Bülent Güllü, Trabzon’da oynayacakları Bitlis Özgüzelderespor ve Muş 1984 Muşspor maçlarında taraftarları destek vermeye çağırdı. Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçları neticesinde bir takım TFF 3. Lig’e yükselecek.

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçlarına Trabzon’da çıkan D. Fırat Üniversitesi G.S.’da hedef 3. Lig’e yükselmek. İlk maçını bay olarak geçen bordo-beyazlılar, ikinci maçta çarşamba günü Bitlis Özgüzelderespor’la karşı karşıya gelecek. Teknik Sorumlu Bülent Güllü, kritik maç hakkında açıklamalarda bulunarak, Trabzon ve çevre illerde ikamet eden Elazığlıları destek vermeye davet etti.

“Tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz”

Güçlü ve karakterli bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Teknik Sorumlu Bülent Güllü, “Çarşamba günü saat 15.00’te Yavuz Selim Stadı’nda karşılaşacağımız zorlu Bitlis maçında tüm hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Trabzon’da ve çevre illerde yaşayan hemşehrilerimizi takımımızı desteklemek üzere tribünlere bekliyoruz. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederken bu sezon en çok gol atan ve en çok puan toplayan takım olarak play-off’lara yükseldik. Güçlü ve karakterli bir kadroya sahibiz. İnşallah önümüzdeki maçları en iyi skorlarla bitirerek 3. Lig’e yükselmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk play-off maçında 1984 Muşspor, Bitlis Özgüzelderespor’u 2-1 mağlup etti. Fırat Üniversitesi, her iki takım ile de karşılaşacak. Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Play-Off maçları neticesinde 1 takım TFF 3. Lig’e yükselecek.

Fırat Üniversitesi’nin play-off maçları programı şu şekilde:

20 Nisan Çarşamba

15.00 Bitlis Özgüzelderespor – Fırat Üniversitesi G.S.

22 Nisan Cuma

15.00 Muş 1984 Muşspor – Fırat Üniversitesi G.S.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.