Dolar 32,4164
Euro 34,7997
Altın 2.423,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Engelli kardeşlerin ailesine Başkan Beyoğlu sahip çıktı

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, 6 ÇOCUKTAN 4’Ü ZİHİNSEL ENGELLİ OLAN AİLEYE SAHİP ÇIKTI.

16/03/2022 11:30
A+
A-

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 6 çocuktan 4’ü zihinsel engelli olan aileye sahip çıktı.

Bağlar ilçesine bağlı Mevlana Halit Mahallesinde yaşayan Kaya ailesinin 6 çocuğundan 4’ü zihinsel engelli. Kirada kalan ve geçimini sağlamakta zorlanan aileye Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu sahip çıkarak ayni ve nakdi destek sağladı. 3 kız ve bir erkekten oluşan engelli kardeşlerin yaşları 9 ile 22 arasında değişiyor. Dünyaya engelli olarak gözlerini açan kardeşler için aile bugüne kadar çalmadık hastane ve gitmedik doktor bırakmamış. Ancak tüm çabalara rağmen tıbbi olarak tedavi imkanı bir türlü bulunamamış.

Kaya ailesine destek AK Partili Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan geldi. Başkan Beyoğlu, aileye yaşadıkları sıkıntıların aşılması konusunda her türlü desteği vereceğini ifade etti. Osman-Gülten Kaya çifti, ziyaret ve destek sözünden dolayı Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.