Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C

Elazığlı kick boksçular Ordu’da 10 madalya aldı

ORDU’DA YAPILAN TÜRKİYE KİCK BOKS ŞAMPİYONASI’NDAN ELAZIĞ SPORCULARI 10 MADALYA ÇIKARMAYI BAŞARDI

28/01/2022 12:15
A+
A-

Ordu’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Elazığ sporcuları 10 madalya çıkarmayı başardı.

Ordu’da 19-27 Ocak tarihleri arası gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na 40 sporcuyla katılan Elazığ kafilesi 1 altın, 2 gümüş ve 7 bronz madalya alarak, organizasyonu 10 madalyayla tamamladı. Şampiyonada Yıldızlar kategorisinde Buse Özgür Türkiye şampiyonu oldu.

Şampiyonaya katılan sporcuları tebrik eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Büyük bir kafile gönderdik. Bu sporcularımızın çoğu altyapıdan yetişen sporcular ve ilk müsabaka tecrübesi edinen sporcularımız da var. Sporcularımızdan ümitliyiz, tecrübeli ve donanımlı antrenörlerimizin gözetiminde tecrübe ediniyorlar. İnşallah daha fazla sporcuyla daha fazla dereceyle döneceğimiz müsabakalar olacaktır. Yıldızlar’da Türkiye şampiyonu olan Buse kızımız iyi bir başlangıç yaptı. Temennimiz tüm kategorilerde, Türkiye sonrasında Avrupa ve dünya şampiyonlukları elde etmesidir. Sporcularımız yetenekli, önümüzde uzun zamanlar var. Nice başarılar bu genç ve azimli sporcularımızın olsun. Emek ve gayretlerinden ötürü de antrenörümüz Abdullah Alan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.