Dolar 32,3762
Euro 34,7786
Altın 2.394,49
BİST 10.238,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Elazığ’da üniversite öğrencilerinden anlamlı ziyaret

ELAZIĞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI İZZETPAŞA YURDUNDA KALAN ÖĞRENCİLER VE YURT PERSONELİ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ ÇOCUK BÖLÜMÜNDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ.

25/05/2022 14:40
A+
A-

Elazığ’da yurtta kalan üniversite öğrencileri, Fethi Sekin Şehir Hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bir araya geldi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İzzetpaşa Yurdunda kalan öğrenciler ve yurt personeli Fethi Sekin Şehir Hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Öğrenci ve personeller, çocuklarla keyifli dakikalar geçirip sürpriz hediyeler verdi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Sosyal sorumluluk projesi etkinliğinde yurtlarımızdaki öğrenciler ve gönüllü gençlerimiz birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Yurdumuzda uygulanan komşum projesi bunlardan sadece biridir. Çocuklarımıza sürpriz yapan ekibimiz çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler de takdim etti. Çocuklarımızın üzerindeki o gülümsemeyi ve mutluluğu gördükçe yaptığınız bu faaliyetlerin öneminin bir kez daha büyük olduğunu gördük. Bu faaliyette yer alan İzzetpaşa Yurdu personeline ve gönüllü öğrencilerine bu anlamlı ve düşünceli ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.