Dolar 32,4539
Euro 34,7509
Altın 2.423,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C

Elazığ’da bayram namazında camiler doldu

ELAZIĞ’DA VATANDAŞLAR BAYRAM NAMAZI İÇİN SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE CAMİLERE AKIN ETTİ

02/05/2022 09:50
A+
A-

Elazığ’da vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın etti.

Elazığ’da vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde İzzetpaşa Cami başta olmak üzere tüm camileri doldurdu. İl Müftüsü Selami Aydın’ın vaazının ardından saf tutan vatandaşlar bayram namazı kıldı. Namaz sonrası tekbirlerle minbere çıkan cami imamları bayramın anlam ve önemini anlatan hutbe verdi. Daha sonra İzzetpaşa Camisinde Vali Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver vatandaşlarla bayramlaştı.

Ramazan ayının mübarek bir ay olduğunu belirten Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Elazığ’da da Elazığ’a yakışır bir şekilde iftarlarıyla, sahurlarıyla ve teravih namazlarıyla idrak edilerek huzur içerisinde geçirildi. Bu bayramı da inşallah aynı şekilde idrak edeceğiz. Memleketimize, milletimize ve Elazığ’ımıza bayramın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Bayram öncesi ve sonrası ülkemizde trafikte bir artış oluyor. Bu çerçevede İçişleri Bakanlığımızın talimatlarıyla Türkiye genelinde özellikle trafik bilgilendirmeleri yapılıyor. Çok şükür şuana kadar Elazığ’da ciddi bir kaza yaşamadık. İnşallah dönüş yolunda da herhangi bir kaza olmadan vatandaşlarımız sağ salim gidecekleri yere varırlar ve bayramı ağız tadıyla huzur içerisinde geçirmiş olurlar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.