Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 17°C

Dünya şampiyonu Akbaş’a bir altın da Başkan Kazgan’dan

DÜNYA KADINLAR BOKS ŞAMPİYONASI’NDA ALTIN MADALYAYA UZANAN MİLLİ BOKSÖR HATİCE AKBAŞ İÇİN MEMLEKETİ MALATYA’NIN AKÇADAĞ İLÇESİNDE MEVLİT OKUTULDU. PROGRAM DA DÜNYA ŞAMPİYONUNA BAŞKAN KAZGAN ALTIN HEDİYE ETTİ.

06/06/2022 12:00
A+
A-

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş için memleketi Malatya’nın Akçadağ ilçesinde mevlit okutuldu. Program da Dünya Şampiyonuna Başkan Kazgan altın hediye etti.

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli boksör Hatice Akbaş için ailesi tarafından mevlit okutuldu. Akçadağ Belediyesi’ne ait Başpınar Mahallesi’nde bulunan sosyal tesislerde Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan program okunan mevlitle devam etti. Okunan duaların ardından katılımcılara ‘Akçadağ’ın meşhur pilavı’ ikram edildi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın yanı sıra siyasi parti, sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programda milli boksör Hatice Akbaş ailesiyle birlikte kapıda karşıladığı katılımcılarla tek tek yakından ilgilendi.

Programda bir konuşma yapan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,” Ortada büyük bir hikaye var, bu hikayenin gerçek kahramanı ise Hatice Akbaş’ın hem babası hem de hocası Kerem Akbaş’tır. Haticeler bulunur çalıştırılır başarıya götürülür ama onları özveri ile çalıştıracak hoca bulmak zordur. Bu bağlamda önce Kerem Akbaş’ı ardından kızımız Hatice Akbaş’ı tebrik ederek kendilerine desteklerimizin dün olduğu gibi bugün ve yarında süreceğini belirtmek istiyorum” diye konuştu

Başkan Kazgan yaptığı konuşmanın ardından milli boksör Hatice Akbaş’a altın hediye etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.