Dolar 32,4153
Euro 34,6875
Altın 2.428,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C

Diyarbekirspor galibiyle rahat nefes aldı

KAHRAMANMARAŞSPOR’U 3-0 YENEREK 2. LİG’DEKİ İLK SEZONUNDA LİGDE KALMA YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM ATAN DİYARBEKİRSPOR’DA KENT BİLEŞENLERİ VE TARAFTAR GRUPLARININ BÜTÜNLEŞEREK TRİBÜNDE DESTEK VERMESİ CAMİADA MEMNUNİYETLE KARŞILANDI.

Diyarbekirspor galibiyle rahat nefes aldı
18/04/2022 15:55
A+
A-

Kahramanmaraşspor’u 3-0 yenerek 2. Lig’deki ilk sezonunda ligde kalma yolunda önemli bir adım atan Diyarbekirspor’da kent bileşenleri ve taraftar gruplarının bütünleşerek tribünde destek vermesi camiada memnuniyetle karşılandı.

Son haftalarda yakaladığı çıkışla ligde kalma yolunda son 3 hafta öncesinde 7 puanlık avantaj yakalayan Diyarbekirspor’da galibiyetler kadar tribünlerde oluşan birlik ve beraberlik tablosu da camiayı sevindirdi. Son olarak Kahramanmaraşspor maçında 10 bine yakın taraftar tribüne gelerek takımın yanında olduğunu ortaya koyarken, sivil toplum örgütleri ve spor taban birliklerinin desteği de dikkat çekti.

Önemli bir galibiyete imza atan teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Başkan Turan İlgin, kentte oluşan sinerjinin de anlamlı olduğunu kaydetti. Başkan İlgin, “Tribünlerde çok güzel bir atmosfer oluştu. Birlik ve beraberlik havası başarıyı getirdi. Bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Özlenen bu görüntülerin devam etmesini diliyoruz. Diyarbakır’ın bu güzelliklere ihtiyacı var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.