Dolar 32,2613
Euro 34,7848
Altın 2.402,89
BİST 10.175,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Açık
Ankara
23°C
Açık
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 14°C

Diyarbakır’da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı

15 EKİM’DE DİYARBAKIR’A GELECEK OLAN CUMHURBAŞKANI VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İÇİN ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA BİLLBOARDLAR VE AFİŞLER ASILDI.

14/10/2022 14:00
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın ziyaret edeceği Diyarbakır’da açılışlar ilgili afişler asılarak, hazırlık yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde kabine toplantısında 15 Ekim’de Diyarbakır’a geleceğini açıklamıştı. Erdoğan’ın gelmesine bir gün kala AK Partililer şehirdeki hazırlıklarını tamamladı. Diyarbakır’a yapılan yeni hizmetlerin açılış programına dair detayların bulunduğu afişler, kentin pek çok noktasına asıldı. Saat 14.00’de düzenlenecek olan programa dair açıklamalarda bulunan Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iş dünyasına ve Diyarbakır halkına yeni müjdeler vereceğine inandıklarını söyledi. “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Ekim’de toplu açılışlara ve çeşitli programlara katılmak üzere ilimize teşrif ediyor” diyen Akbaş, “Bu yapılan ziyaretini DİSİDER olarak önemsiyor, iş dünyamıza ve halkımıza yeni müjdeler vereceğine inanıyoruz. Diyarbakır tarihi ve kültürü ile birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış bir medeniyet ve peygamberler şehridir. Özellikle ilimizde son yıllarda sağlanan huzur ve güven ortamının getirdiği değişim, dönüşüm, ekonomik ve sosyal alanda gelişim göstermesi bizleri fazlası ile memnun etmiştir. Yakaladığımız bu güzel atmosferin sürdürülebilirliğini sağlama konusunda başta siyasilerimiz olmak üzere tüm kesimlere görev düştüğünü belirtmek isteriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.