Dolar 32,3989
Euro 34,7712
Altın 2.435,80
BİST 9.997,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Diyarbakır Adaletspor Bismil deplasmanından 3 puanla döndü

DİYARBAKIR 1. AMATÖR LİG EKİPLERİNDEN DİYARBAKIR ADALETSPOR, ÇIKTIĞI İLK DEPLASMAN MAÇINDA BİSMİL OVA YILDIZLARI SPOR TAKIMINI 5-0 YENEREK 3 PUANLA DÖNDÜ.

17/01/2022 10:55
A+
A-

Diyarbakır 1. Amatör Lig ekiplerinden Diyarbakır Adaletspor, çıktığı ilk deplasman maçında Bismil Ova Yıldızları Spor takımını 5-0 yenerek 3 puanla döndü.

Adaletspor’un ilk deplasman maçı olması nedeniyle yönetim futbolcuları yalnız bırakmayarak tam kadro takımını desteklemek için Bismil İlçe Stadyumunda hazır bulundu. Zorlu Bismil deplasmanından 3 puan almayı başaran Diyarbakır Adaletspor, geçtiğimiz gün trafik kazasında aramızdan ayrılan Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ı da unutmayarak ‘Başımız sağ olsun, Seni unutmayacağız, Ahmet Çalık’ yazılı pankartla sahaya çıktı. Öte yandan, Adaletsporlu futbolcuların hepsi kollarında siyah bandajlarla karşılaşmayı oynadı.

Tarihinde ilk kez deplasman maçına çıkan Diyarbakır Adaletspor, galibiyet yüzleri güldürdü. Bismil İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Diyarbakır Adaletspor, rakibini Erdal (2), Ömer (2), ve Ferit’in golleriyle 5-0 yendi.

Teknik direktörü Arif Ayık ile çıktığı ilk deplasman maçından galibiyetle ayrılan Diyarbakır Adaletspor’da gözler haftaya iç sahada oynanacak Kızıl Anka maçına çevrildi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Teknik Direktör Arif Ayık, “Güzel bir galibiyet oldu bizim için. Rakibi de tebrik ediyorum fair-play çerçevesinde bir karşılaşma gerçekleşti. Skor hem bizi hem de sevenlerimizi sevindirdi. Futbolcularımı aldıkları bu anlamlı galibiyet için tebrik ediyorum” dedi

Karşılaşmayı 90 dakika boyunca soğuğa aldırış etmeden tribünlerden izleyen ve futbolcularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Adaletspor futbol takımı Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, “İttifak Holding Konyaspor’un milli oyuncusu Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğinin üzüntüsüyle bu deplasman maçına çıktık. Kulüp olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Ahmet Çalık’ı anmak adına futbolcularımız ‘Başımız sağ olsun. Seni unutmayacağız, Ahmet Çalık’ pankartıyla sahaya çıktı. Bu vesileyle merhum Ahmet Çalık kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, Konyaspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz. Aldığımız bu galibiyeti Ahmet Çalık’a ithaf ediyoruz. Alınan galibiyetten dolayı da futbolcularımı tebrik ediyor, böylesi anlamlı bir pankartı taşıdıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.