Dolar 32,4237
Euro 34,7977
Altın 2.395,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C

MALATYA – Bülent Korkmaz: “Önemli olan deplasmandan galibiyetle dönmek”

ALANYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT KORMAZ, YENİ MALATYASPOR GALİBİYETİ SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “FARKLI BİR SKORDU, DAHA DA FARKLI OLABİLİRDİ AMA ÖNEMLİ OLAN BİZİM İÇİN DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNMEKTİ” DEDİ.

MALATYA – Bülent Korkmaz: “Önemli olan deplasmandan galibiyetle dönmek”
12/12/2021 19:35
A+
A-

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Kormaz, Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Farklı bir skordu, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan bizim için deplasmandan galibiyetle dönmekti” dedi.

6-2 sona eren Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularını kutladığını belirterek, “Bu zor deplasmanda farklı bir skorla Alanya’ya dönüyoruz. Oyun genelinde ilk yarı özellikle kolay pozisyon verdik. Savunmada bire biri iyi oynayamadık. Ona rağmen iki defa yenik duruma düşmemize rağmen ilk yarıyı önde kapattık” dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı iyi bir savunma yaptıklarını da ifade eden Korkmaz, “Savunmada birebiri iyi onadıktan sonra bizim oyuncularımız kaleye koşularda, bağlantı toplarda kaleye koşular da sonucu belirledi. Farklı bir skordu, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan bizim için deplasmanda galibiyetle dönmekti. Çünkü biz 15-20 gündür pek futbol hayatımda yaşamadığım sıkıntılar yaşadık, sağlık problemleri nedeniyle. Hemen hemen takımın bütün hepsi hastanede geçirdi, 15-20 günü. Bu iki maçtaki mağlubiyette bu sağlık problemlerinden oldu diyebilirim ama bu hafta içi 2-3 gün sağlıklı biçimde çalışınca istediğimiz oyunu olmasa bile ikinci yarıda istediğimiz oyunu yaptık ama ilk yarıda yapamadık. Kazandık, oyuncularıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.