Dolar 32,4507
Euro 34,7784
Altın 2.428,32
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C

Bülbüloğlu: “Sağlıklı yapılaşmasına katkıda bulunmak için çaba gösteriyoruz”

MALATYA ELEKTRİK VE ELEKTRONİKÇİLER ODASI BAŞKAN ADAYI İBRAHİM KARABULUT, İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ KONFEDERASYONU ( İMKON)GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE MALATYA İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ BAŞKANI MEHMET BÜLBÜLOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.

Bülbüloğlu: “Sağlıklı yapılaşmasına katkıda bulunmak için çaba gösteriyoruz”
05/01/2022 11:30
A+
A-

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON)Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, bir ziyarette yaptığı konuşmada, “Malatya’mızın sağlıklı yapılaşmasına katkıda bulunmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Malatya Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkan Adayı İbrahim Karabulut ve yönetim kurulu adayları, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON)Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Bülbüloğlu’nu ziyaret etti.

Bülbüloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, “Çıkmış oldukları bu yolda Sayın İbrahim Karabulut ve yönetim adayı arkadaşlarımıza muvaffakiyetler diliyoruz. İnşallah sektör paydaşlarımızın bizlerle derneğimizle ve sektördeki diğer temsilcilerimiz ile işbirliği içerisinde hareket ederek inşaat sektöründeki sorunlarımızı ve geleceğe dair planlamalarımızı daha doğru daha düzgün bir şekilde yaparak sektörümüzün gelişimi ve Malatya’mızın sağlıklı yapılaşmasına katkıda bulunmayı ümit ediyoruz.

Bu noktada da Malatya Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkan Adayı Sayın İbrahim Karabulut ’a ve yönetimdeki aday arkadaşlarına çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. İnşallah 12 Ocakta yapacakları bu seçimde sektörümüz ve Malatya’mız adına en hayırlı sonucun çıkmasını rabbimden niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Karabulut ise Bülbüloğlu’na, kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek, “Sektör genelini kapsayan Müteahhitler Mimarlar ve Mühendislerimiz ile daha iyi işbirliği içerisinde çalışarak sektörümüzü daha iyi yerlere getirmek temennimizdir” ifadelerini kullandı. Karabulut, seçilmeleri halinde hayata geçirmeyi düşündükleri projeler ve sektörde yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi verip destek talebinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.