Dolar 32,4937
Euro 34,7859
Altın 2.441,89
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Başkan Şerifoğulları, “Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir”

ELAZIĞ BELEDİYESİ GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NİN SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR. BU ÇERÇEVEDE, ‘SATIN ALMA SAHİPLEN’ SLOGANI İLE SAHİPLENDİRME KAMPANYASI BAŞLATILDI

Başkan Şerifoğulları, “Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir”
13/05/2022 17:15
A+
A-

Gönül Belediyeciliği ilkesi ile çıktıkları yolda sadece gözle görülür projelerin yanında gönüllere dokunan çalışmalarla da hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu doğrultuda can dostlarımız için başlattığımız kampanya hayvanseverler tarafından ciddi oranda karşılık bulacaktır” dedi.

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede, ‘Satın Alma Sahiplen’ sloganı ile sahiplendirme kampanyası başlatıldı. Kedi ve köpekleri sahiplenmek isteyen hayvan severler, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvuruda bulunarak Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda can dostlarına kavuşacak.

Sokakta yaşayan hayvanların sahiplendirilmesinin önemine değinen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları “Gönül Belediyeciliği ilkesi ile çıktığımız bu yolda şehrimizde sadece gözle görülür projelerin yanında gönüllere dokunan çalışmalarımızla da hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu doğrultuda can dostlarımız için başlattığımız bu kampanya hayvanseverler tarafından ciddi oranda karşılık bulacaktır. Kedi ve köpek sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvuruda bulunsunlar. Şimdiden başlattığımız bu kampanyaya destek olarak hayvan sahiplenen hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.