Dolar 32,3774
Euro 34,7829
Altın 2.395,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Başkan Kadooğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

GÜNEYDOĞU ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT VE YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇILARI BİRLİĞİ BAŞKANI CELAL KADOOĞLU, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

28/04/2022 10:40
A+
A-

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kadooğlu mesajında, “İslam alemi olarak evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.

Bayramların gerek dinimizde gerekse de kültürümüzdeki önemli yerine değinen Başkan Kadooğlu, yayımladığı mesajda, “Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve kardeşlik duygularının dalga dalga toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği özel günlerdir. Bayramlar aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma duygularının öne çıktığı toplumsal huzurumuza ve barışımıza önemli katkısı olan günlerdir. Bayramlarda hastaları, yaşlıları ve aile büyüklerini ziyaret ederek hayır dualarını almalı, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta her türlü zorluğa ve olumsuzluğa rağmen dünyanın dört bir tarafına ihracat yaparak ülkemiz kalkınmasına katkı sağlayan ihracatçılarımız olmak üzere tüm Müslümanların mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, bayramın bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.