Dolar 32,4785
Euro 34,7055
Altın 2.406,98
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 17°C
Cts 14°C
Paz 16°C

Başkan Çadırcı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

ELAZIĞ’IN YAZIKONAK BELDE BELEDİYE BAŞKANI HATİF ÇADIRCI VE AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK BELDE SAKİNLERİNİN KAPILARINI ÇALARAK HASTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

15/04/2022 10:30
A+
A-

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık belde sakinlerinin kapılarını çalarak hasta vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ’da Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, yaptığı başarılı çalışmaların yanında sosyal belediyecilikle de belde sakinlerinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlarla sürekli bir araya gelen Başkan Çadırcı, bu sefer de AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ile birlikte beldede bulunan hasta vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra Başkan Çadırcı, milletvekili Balık’a hayata geçirilen projeleri anlatırken, yapılacak olan projeler hakkında da bilgi verdi.

AK Parti Milletvekili Sermin Balık’ın beldelerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirten Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, “Beldede halkımızın seçmiş olduğu vekilleri kapılarında görmeleri onları ziyadesiyle mutlu etti. Vekilimize beldemizi ziyarete ederek hasta vatandaşlarımızla bir araya geldiği için teşekkür ederiz. İnşallah beldemizde kapısını çalmadığımız hal hatırını sormadığımız hiçbir evimiz kalmayacak. Ramazan’ın manevi ikliminde beldemizde ikamet eden insanlarımızın hal ve hatırını sormak sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak bizim görevimizdir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.