Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Başkan Beyoğlu; “Annelerin haklı direnişi dünyaya örnek oldu”

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’NUN KATILIMIYLA, ÇOCUKLARI DAĞA KAÇIRILAN AİLELERİN DİYARBAKIR’DA BAŞLATTIĞI EYLEMİN 1000. GÜNÜ NEDENİYLE DÜZENLENEN ETKİNLİK VE YÜRÜYÜŞE KATILAN BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, ANNELERİN ORTAYA KOYDUĞU HAKLI DİRENİŞİN DÜNYAYA ÖRNEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Başkan Beyoğlu; “Annelerin haklı direnişi dünyaya örnek oldu”
29/05/2022 14:05
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla, çocukları dağa kaçırılan ailelerin Diyarbakır’da başlattığı eylemin 1000. günü nedeniyle düzenlenen etkinlik ve yürüyüşe katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, annelerin ortaya koyduğu haklı direnişin dünyaya örnek olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde terörle mücadelede ülke tarihinin en başarılı döneminin gerçekleştirildiğini belirten Beyoğlu, “Ülkemizin başına bela olan, kaynaklarımızı kurutan, birlik ve beraberliğimizi zehirleyen, dış mihrakların maşası olan terörü bertaraf etmek üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde cumhuriyet tarihinin en başarılı mücadelesi yürütülmektedir. Güvenlik güçlerimizin yürüttüğü kararlı mücadeleye en büyük destek teröre karşı direnen ailelerden gelmiştir. Dünya mazlumlarına umut olan ve terörün kirli planlarını bozan annelerin mücadelesi çok şükür başarılı bir noktaya ulaşmıştır. Teröre karşı en etkili silah yüreklerindeki cesaret olan ailelerimizi asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.