Dolar 32,4786
Euro 34,8322
Altın 2.442,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Atletizmde Diyarbakır’ın başarı çıtasını yükseltmek istiyorlar

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ATLETİZM TAKIMINDAKİ SPORCULAR, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA DİYARBAKIR’A KUPA GETİRMEK İÇİN SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYOR. GENÇLİK VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜCRETSİZ SPOR OKULLARINDA KEŞFEDİLEREK DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NE KAZANDIRILAN SPORCULARDAN OLUŞTURULAN ATLETİZM TAKIMI, 30 ARALIK’TA ADANA’DA YAPILACAK OLAN ATLETİZM KULÜPLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİNDE DİYARBAKIR’I TEMSİL EDECEK.

24/12/2021 14:30
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımındaki sporcular, Türkiye Şampiyonasında Diyarbakır’a kupa getirmek için sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ücretsiz Spor Okullarında keşfedilerek Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne kazandırılan sporculardan oluşturulan Atletizm Takımı, 30 Aralık’ta Adana’da yapılacak olan Atletizm Kulüpler Türkiye Şampiyonası Finalinde Diyarbakır’ı temsil edecek. Kenti temsil edecek olmanın onurunu yaşayan sporcular, finallerde başarı elde etmek için sıkı bir şekilde çalışıyor.

Sporculardan Nisanur Aktoprak, antrenmanlarda şevkle çalıştığını söyledi. Okulda beden eğitimi öğretmeninin kendisini atletizme yönlendirdiğini aktaran Aktoprak, “Meryem Bekmez gibi olimpiyatlara gidip bayrağımı temsil etmek istiyorum. Hedefim milli takıma girmek” şeklinde konuştu.

Sporculardan Zehra Açıl ise Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine sundukları imkan ile geleceğin yıldızı olmak istediğini belirtti. Adana’da yapılacak finallerin kendilerini için bir basamak olduğunu dile getiren Açıl,“Her gün buraya gelip ısınma yapıyoruz, idmanlara çıkıyoruz. Kendimi geliştirmek istiyorum. Milli sporcu olup olimpiyatlara katılmak ve dereceler elde etmek istiyorum. Olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil etmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.